E. Çobanoğlu

E. is 90 years old. E. is located in London at Coleman я&в ║LON║ .

E. likes to exercise at the gym during off hours and is trying to compose music in order to get ahead professionally.

Senay İsa

This page contains all the information you need to know about Senay İsa. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

Senay İsa is Crowdpleaser music in tempo Vivace. The music is perfect and the lyrics are earth shaking. The song was written 5/10/2009 by E. Çobanoğlu. The originality is incredible.

Fame: 15
Popularity:
Stage Potential: 20
Genre: Heavy Metal
Owner: Einherjer
First Revealed: 5/10/2009 * Songs this old don't have an accurate release date and are considered to be revealed the same day they were composed.

Dominant Instruments

Lead Vocals
Bass Guitar
Backup Vocals
Acoustic Guitar
Drums

Special Lyrics

Üstümde meşe ağaçlarının hışırtılı cilvesi, İstanbul akmış içime gün boyu.

Ama nasıl sinmiş üzerime, kadın kokuyor ve kokuyor o kadın, lalezarın içinde yetişmiş bir kedi yavrusu gibi, eğilip sevmeye kalksam kaçıp gidecek. birden başkalaşıyor, bir kadın oluveriyor bir anda, değişimi esinti yaratıyor, buram buram ter zerrelerime işliyor tüm kokusuyla, işte şimdi derin bir nefes alma vaktidir.

Çekiyorum içime, nefes ne kadar alırsa, fazlası yok. Fazlası için nefes yok, içiyorum bu defa. sabahın köründe evinden termosla bana su getiriyor sanki, yanında da bir domatesle peynir ekmek. Yiyiyorum oracıkta 4 ünü de. Yeter mi? Yetmez, dokunuyorum ona, bir ürperti giriyor içime bu kez, bir kadının beline dokunmak neden kalbimi fırlatıyor, dasında o kalp neden zaten çoktandır fırlamış halde orada atıyor kestiremiyorum. Kıpkırmızı bir şey, aptal aptal atıyor, bu ne hız yahu?

Ah ama peki ya o gözler? İçinde biri yaşıyor onların, başka bir hayat daha var içlerinde, çok dolu, çok dolmuş. Dışarı çıkmak da istemiyor, sadece orada duruyor ve onun gözleri oluyor. "O" oluyor bana bakıyor, ben ona. İki gözden toplam dört kişiyiz şu an. Çift bana bir şeyler anlatıyor, gözlerimi kapattırıyorlar ve kendimi birden beyaz bir ışık kümesinden emekli buluyorum. O gözlerle 1 sene geçirmiş oluyorum o an, tarihimiz doğuyor ve gözlerini açamayan bir bebekten yaşlılığa kadar her anı yakalıyorum kadında, işte kare kare orada. Bir film şeridi gibi geçiyor önümden, izliyorum doya doya. Ama bu şeridin bir anlamı var, bu şeridin bir "son"u var, ve bana usul usul gelmekte.

Ve işte ağızlar, dudaklar usulca açılıyor. Ama öyle bir açılış ki bu, o an şefin kim olduğu belli oluyor tüm duyumsatıcılığıyla.

filmi bırakmış göz, ikişer tane su torbası bırakıyor burnun yanlarından, aptal aptal çırpınan kalp daha da şiddetleniyor, yuvasından çıkacak, sanırsın ki depremi duyumsamış güvercin yavrusu, peki neler oluyor?

Dudak biraz daha açılıyor, nefes telleri geriliyor, bir şeyler oluyor, bir şey geliyor, hissettiriyor kendini, hava geliyor önce, sonra bir ses, sonra bir algı, sonra bir anlak,

"Hoşçakal"

sonra tarih kitabı kapanıyor, kalpse uygun ritminde, mütevazı. Tek çalışan gözler, haldır haldır, sonluluğa, sonsuzluk yok artık, çünkü sonra yok, bitti.

Record Releases

Fólkvangr
Senay İsa

Covers

This song is being performed as a cover by the following artists: