P. Köprülü

P. is 28 years old. She is the Lead Singer of 70'lik. P. is also known as "siyah kuğu". P. is located in Vilnius at Vilniaus autobusų stotis.

P. likes to rest during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Background & Miscellaneous

This page contains basic personal information and brief historical background on this character, as well as some miscellaneous current information. Note that the information on this page has nothing to do with the player in control of this character.

Character Trivia

Pelin doğduğunda ailesi en güzel zamanlarını yaşıyordu. Tek çocuktu. Annesi oldukça ünlü bir sosyetikti. Babası müziğe meraklı ve aslında dengesiz bir adamdı. Evliliklerinin 16. senesinde, Pelin 14 yaşındayken ailesini batırdı. Kumar oynadığı gerçeği Pelin ve annesinin hayatına ateş gibi düşmüştü. Nitekim her şeylerini kaybettiler. Bundan 2 sene sonra annesini ölüm ayırdı. Babası ortalarda yoktu ve Pelin kimsesizdi. Bu yüzden 16 yaşında dünyaya atıldı. Kendi ayaklarının üstünde durmak için varını yoğunu verdi. En sonunda müzik yeteneğini keşfederek hayatında başka bir kapıyı açtı.

Yine de Pelin çok şanslı bir kız olmadığından mıdır, kariyerinde çalkantılı dönemlerden geçmekten bir türlü kurtulamadı. 20'li yaşlarında aşık olarak her şeyini bırakıp peşinden gitti. Ama sevgi yetmedi ve Pelin yarı yolda kaldı. Hem aşkından, hem de tüm hayatından oldu. Bir kez daha tepetaklak olmak onu derinden sarstı. Şimdilerde iyi bir kariyer ve sıcak bir aile için baştan başladı. Mutluluğu arıyor^^

Personal Data

P. was born in Istanbul. Her mother is a famous media celebrity. She likes to read a good book. She hates racism and unjust societies.

P. entered this world on schedule7/28/2022.

Next Birthday: schedule7/25/2024

Gender: Female

P. is a resident of Istanbul.

P. is a member of the following social clubs: House of Luck, Arı Kovanı, Gangstah ASA Club, Yol Gösterenler

P.'s Popmundo Personal ID is 3574772.

A Perfect World

P. refuses to have anything to do with PVP crime in this world. P. refuses to own or trade stolen goods.