J. Gretarsson

J. is 45 years old. He is the Lead Singer of PetLoki. J. is located in Helsinki at Helsinki-Vantaan lentoasema.

J. likes to go for a walk during off hours and is trying to improve skill in order to get ahead professionally.

Wampire Hierarchy

This page contains all the information you need to know about Wampire Hierarchy. This page will also present you with the options to bid on the song if it's for sale on the song market or add it to your artist repertoire if it's possible.

Song Details

Wampire Hierarchy is Crowdpleaser music in tempo Largo. The music is mind melting and the lyrics are perfect. The song was written 11/11/2008 by J. Gretarsson. The originality is perfect.

Fame: 12
Popularity:
Stage Potential: 20
Genre: Modern Rock
Owner: None
First Revealed: 11/11/2008 * Songs this old don't have an accurate release date and are considered to be revealed the same day they were composed.

Dominant Instruments

Lead Vocals
Backup Vocals
Bass Guitar

Special Lyrics

Vampirler, hiyerarşiye çok önem verdiklerine inanılan düşşel inanışlardır. Camarilla birliği, bu konuda kendi içinde son derece gelişmiş bir sistem kurmuştur.Buna rağmen,piramit biçimindeki yönetim şekli yani güçlü vampirlerin,altlarındaki vampirleri kendi aralarındaki oyunlarında piyon olarak kullanmaları sebebiyle vampir topluluğunun her üyesi tarafından itaat ve saygı görmemektedir. Prince Vampirlerin yaşadığı bölgeler, çeşitli sınırlarla bölünmüştür. Her bölüm, bir prince tarafından yönetilir; bir prince ise, en yaşlı vampirler tarafından seçilir. Bir prince tarafından yönetilen her bölüme "Domain" adı verilmektedir. Yabancı bir Domain'de izinsiz avlanırken yakalanan bir vampir, prince tarafından cezalandırılabilir. Domain prensleri, genellikle Ventrue veya Toreador klanı üyelerinden seçilir. Ancak, yer yer Brujah, Nosferatu, hatta Malkavian prenslerine dahi rastlanmıştır. Bir prince, kendi Domain'i çerçevesinde tam yetkiye sahiptir. Av sınırlarını çizebilir, belli bölgeleri kanın yasak olduğu nötr alanlar ilan edebilir. Camarilla'nın 6 ilkesini ihlal eden vampirleri kendi bölgesinde avlayabilir. Prince hakimiyet alanlarının sınırları genelde şehirlerle çizilmiştir. Mesela; Paris'in, Chicago'nun, Atlanta'nın ayrı ayrı prince'leri vardır. Bir prince söz konusu bölgede asırlardır yaşamış vampirlerden seçilmiş olduğundan, bölgesinde neler olup bittiğini herkesten daha iyi bilir.

Record Releases

This song hasn't been released on any records. This means that only the original composer, or a band which has bought the rights to it, can add it to an artist's repertoire.